Diageo

Wij zijn er trots op dat we sinds de start partner zijn van Colruyt Group Academy. Als één van de wereldleiders op het gebied van sterke dranken, is het onze missie en passie om consumenten elke dag te inspireren. Onze samenwerking met Colruyt Group Academy is de perfecte manier om consumenten rond te leiden in de wondere wereld van de sterke dranken.
Glas met gin tonic Tanqueray

Tanqueray London Dry

Tanqueray London Dry wordt vier keer gedistilleerd voor absolute soepelheid en om ervoor te zorgen dat de smaken van de vier klassieke plantaardige gin-ingrediënten goed naar voren komen.

De perfecte balans tussen de vier plantaardige ingrediënten geeft een heerlijk verfrissende smaak, vooral in combinatie met tonic en limoen.

Ontdek de wereld van Tanqueray

Talisker Single Malt 10

Talisker Single Malt Scotch Whisky wordt al sinds 1830 gemaakt in de oudste distilleerderij aan zee op het eiland Skye. De geur en smaak brengen je dan ook onmiddellijk naar zijn ruige maritieme thuishaven. Talisker 10 Year Old is een krachtige single malt whisky met een zilte geur, een kruidige complexiteit, een zoet rokerig karakter en een kenmerkende peperige afdronk: als een warm welkom vanuit een wilde zee.

The Singleton of Dufftown 12

Ruim de helft van de malt whisky-distilleerderijen in Schotland ligt in Speyside en de Dufftown-distilleerderij ligt in het hart van deze vruchtbare regio. De malt is perfect in balans, natuurlijk rijk en zacht. De onmiskenbare smaak van The Singleton komt voort uit de unieke selectie van Europese eikenhouten vaten die volle fruitaroma's bieden en Amerikaanse eikenhouten vaten die zorgen voor een vleugje honingzoete vanille.

Ontdek de wereld van Singleton

Ons vakmanschap drink je met verstand.