Campari Group

Toasting life together: met onze merken willen wij mensen samenbrengen. Ons partnerschap met Colruyt Group Academy, waar ontmoeting en inspiratie centraal staan, is dan ook evident.

Van Milaan naar de wereld

Campari werd opgericht in 1860 - het jaar waarin Gaspare Campari het felrode bitterzoete aperitief uitvond in het hart van Milaan. Vandaag de dag is Campari Groep een belangrijke speler die meer dan 50 merken over de hele wereld verkoopt.

Zomerse tafel 3 glaze, Aperol Spritz

Aperol, een icoon

De naam zegt het zelf: Aperol is het perfecte aperitief, ideaal om van te genieten samen met vrienden.

Dit populaire, feloranje drankje dankt zijn unieke bitterzoete smaak aan een uniek recept. Infusies van zorgvuldig uitgekozen ingrediënten, waaronder sinaasappelen, kruiden en planten, zorgen voor een perfect gebalanceerd resultaat.

Crodino, Italiaanse favoriet

Laat je verrassen door de gelaagde smaak van dit non-alcoholische Italiaanse aperitief.

Crodino wordt gemaakt met een infusie van specerijen, hout, wortels en kruiden van topkwaliteit die samen een complexe, bijzondere smaak creëren.

Bulldog gin fless en glas

Bulldog, verfijnt en brutaal

Bulldog is een moderne herinterpretatie van London Dry Gin, gecreëerd met exotische botanicals die zorgen voor een onverwachte zachtheid.

De mix van 12 unieke botanicals maakt de gin veelzijdig, en voegt een vleugje moderniteit toe aan de iconische Gin & Tonic cocktails.

Ontdek hier meer informatie over Campari Group.

Ons vakmanschap drink je met verstand.