Maak kennis met onze expert: Lesley Van Hul

Wie is Lesley?

Voor Lesley Van Hul staat lekker koken en eten op één. Ze is arts en voedingsdeskundige en met haar kookpassie schoolde zich bij tot chef-kok aan hetPIVA Provinciaal Instituut in Antwerpen.

Nadien begonnen ernstige voedselallergieën roet in het eten te gooien. Noodgedwongen moest ze op zoek naar een nieuw eetpatroon.   

En dat vond ze. Met vallen en opstaan probeerde ze nieuwe recepten. Na een tijdje begon ze het koken met voedselallergieën in de vingers te krijgen. Die kennis wil ze nu delen met iedereen. Want haar motto blijft: “lekker eten maakt gelukkig, echt waar!”

Lesley kent de bouwstenen van een gebalanceerd bord. Ze goochelt met ingrediënten en vindt makkelijk vervangers voor gluten, vlees, vis, lactose of eieren.

Met haar praktische tips heb je alles in huis om samen met je gezin te genieten van zorgeloos koken … én eten!

Meer informatie over Lesley vind je op haar website.

Wat ga je van haar leren?

  • Praktische tips om allergievrij te koken
  • Wat voedingstekorten zijn en hoe je ze vermijdt
  • Welke rol slaap, beweging en voeding hebben op je lichaam en geest
  • Hoe je kookt op maat van jou en je gezin

Benieuwd naar andere onderwerpen?