Wat vind jij van het magazine Stay Inspired?

Laat het ons weten en maak kans op een van de mooie prijzen!

In Stay Inspired krijg je volop inspiratie om bewust en gezond te leven. We houden graag de vinger aan de pols hoe we je nog beter kunnen helpen. Wie is er beter geplaatst dan jij om ons dat te vertellen.

Onze enquête duurt maar 10 minuten

Lees je het tijdschrift van A tot Z? Brengt het je op nieuwe ideeën? Wat kan beter? Over welke thema’s praat je na? Deel je mening en suggesties met ons. Dat neemt maximaal 10 minuten van je tijd. Bedankt!

Maak kans op één van deze mooie prijzen!

Om de deelnemers te bedanken geven we 1 keukenrobot van Bosch, 3 jaarabonnementen op Libelle en 30 boeken van Lannoo weg. Wie weet ben jij een van onze gelukkige winnaars?

Al jaren zorgen de kwalitatieve Bosch-keukentoestellen voor perfecte, smaakvolle en relaxte momenten in de kookworkshops van Colruyt Group Academy. Ook jij kan in jouw keuken een topteam vormen met de allernieuwste Serie 6-keukenrobot die dankzij sensorgestuurde programma’s pas stopt wanneer je deeg, eiwit, slagroom etc. perfect zijn!

I.s.m. Logo Bosch

Libelle biedt je elke week heerlijke recepten, warme verhalen, ideeën voor je huis en tuin... Kortom: alles wat je nodig hebt om je leven nét dat tikje mooier en makkelijker te maken! Met een jaarabonnement krijg je elke week jouw favoriete magazine in de bus en volledige digitale toegang tot alle artikels op de website of via de Mijn Magazines-app.

I.s.m.

Over sommige kleine en grote dingen in het leven raak je nooit uitgepraat en kan je altijd bijleren. Deze Lannoo-boeken nemen je mee in herkenbare thema’s en bieden je praktische oplossingen en tips voor elke dag. De auteurs zijn ook allemaal te gast in de inspirerende webinars van Colruyt Group Academy die je live kan volgen, gewoon van bij je thuis!

I.s.m.

Lees hier het wedstrijdreglement.

Bedankt voor je deelname aan onze enquête over het magazine Stay Inspired. De winnaars van de wedstrijd worden ten laatste op 31 juli 2024 per e-mail op de hoogte gebracht van hun prijs.