Je cadeautjes origineel inpakken? Jan en zoontje Lou tonen je een leuke manier!
Hoe gebruik je fonds in sauzen?
Tip & Trick
Hét geheim van een lekkere saus? Een goede fond natuurlijk! En hoe je die smaakmaker precies gebruikt, verklapt lesgeefster Aziza nog snel even voor de feestdagen!
Hoe snij en bewaar je verse kruiden?
Tip & Trick
Verse kruiden zijn de ideale finishing touch van je gerecht: frisse kleur en extra smaak! Lesgeefster Tine toont hoe je ze het beste snijdt en bewaart.
koken
€ 25
Snijtechnieken op scherp
Leer snijden als een echt chef!
€ 72
Bakken met desem
Met veel geduld om de natuur haar werk te laten doen, maak je zelf een desembrood en allerlei lekkers met de restdesem.
€ 12
Lekker makkelijk: zelf kiemgroenten kweken (digitaal)
Zelf kiemgroenten kweken is superleuk, ook met kids! Onze expert geeft je kweektips en receptideeën in dit webinar.