Hoe verloopt een drankworkshop?

Bierliefhebber, whiskeyfan of drink je weleens graag rum of gin? Tijdens een tasting leidt een expert je rond in de wondere wereld van jouw lievelingsdrankje. Je ontmoet andere liefhebbers en beleeft een gezellig moment! Hoe verloopt een tasting precies?

Wat is inbegrepen in de prijs van een proeverij?

  • Degustatiedrankjes
  • Water voor tussen het proeven door
  • Uitleg van een drankexpert
  • Een schat aan informatie, inspiratie en praktisch advies
  • Degustatiefiches
  • Al de antwoorden op je vragen
  • Gratis parking

Wat gaan we doen tijdens een tasting?

Bevestiging inschrijven & praktische info

Na het boeken van je sessie ontvang je een bevestiging van je reservatie. Enkele dagen voor de sessie ontvang je de routebeschrijving en alle praktische info.

Welkom in onze Academy

Wij ontvangen je 15 minuten voor de start van de lezing. Je kan gratis parkeren op de parking van de Academy. Onze coördinator geeft je een naamkaartje en je kan een drankje nemen voor de tasting begint.

De drankenworkshop begint

Neem plaats aan de tafel met de andere deelnemers en onze trainer. Alles staat klaar voor de tasting: dranken, glazen en accessoires.

De trainer neemt je mee door de tasting. Terwijl je de drankjes proeft en vergelijkt, krijg je informatie over de herkomst en het productieproces, en praktische tips. Je krijgt ook een aantal leuke anekdotes en tips. En je kunt al je vragen stellen.

Aan een lezing nemen er maximaal 20 deelnemers deel. (Om deze workshop te volgen moet je 16 jaar of ouder zijn.)

Man proeft wijn tijdens workshop
We sluiten in schoonheid af

Tijdens rum- en gintastings maken we samen een lekkere cocktail. Op het einde van de tasting kan je ervaringen en inzichten delen met andere deelnemers.

Geïnspireerd naar huis

Je gaat naar huis met een heleboel inspiratie. Met de degustatiefiches proef je thuis als een kenner!

Wat vond je van de drankenworkshop?

Na afloop ontvang je een evaluatieformulier in je mailbox. Met deze feedback gaan wij aan de slag om onze activiteiten in de toekomst te verbeteren.

Zin gekregen in een tasting?