Hoe verloopt een creatieve workshop voor kinderen?

Knutselen, koken, schminken en nog veel meer: kom en laat je creativiteit de vrije loop in het gezelschap van onze geweldige lesgevers. We beleven ongetwijfeld een fijne tijd! En misschien maak je zelfs nieuwe vrienden ... Het enige wat je hoeft te doen is een thema kiezen. Hoe ziet een creatieve workshop er precies uit?

Wat is inbegrepen in de prijs van een creatieve workshop voor kids?

  • Al het nodige materiaal
  • Begeleiding van gekwalificeerde lesgever
  • Doe-boekje voor thuis
  • Drankje

Wat gaan we doen tijdens een creatieve workshop voor kinderen?

Bevestiging inschrijven & praktische info

Na het boeken van je sessie ontvang je een bevestiging van je reservatie. Enkele dagen voor de sessie ontvang je de routebeschrijving en alle praktische info.

Welkom in onze Academy

Wij ontvangen de kinderen vanaf 15 minuten voor de start van de workshop. Je kan gratis parkeren op de parking van de Academy. Van onze coördinator krijgt je kind krijgt een naamkaartje.

Aan de slag!

Alles staat klaar voor de workshop. Onze lesgevers zijn een bende enthousiastelingen en getraind om met kinderen te werken. Tijdens een creatieve workshop leren ze de kinderen eenvoudige technieken zodat ze daarmee ook thuis aan de slag kunnen. Bovendien beantwoorden ze alle vragen!

Aan het begin van de workshop geeft de trainer een korte uitleg en begeleidt vervolgens de kinderen door de workshop. Creativiteit staat centraal en van tijd tot tijd vertelt hij of zij ook een grappig verhaal!

Voor de creatieve workshops kan het maximum aantal deelnemers per thema verschillen.

Geïnspireerd naar huis

Je kind gaat naar huis met nieuwe technieken, frisse ideeën en misschien zelfs met nieuwe vrienden! Met het doe-boekje kunnen ze thuis helemaal zelf aan de slag.

Wat vond je ervan?

Na afloop ontvang je een evaluatieformulier in je mailbox. Jouw opmerkingen – en die van je kind natuurlijk- zijn essentieel voor ons, omdat ze ons helpen onze activiteiten te verbeteren.

Zin gekregen in een creatieve workshop voor kinderen?