Volg een digitale kookworkshop, tasting of webinar van bij je thuis

Samen leren en beleven. Online cursussen vanuit je eigen thuis

Zin in een boeiende online workshop, proeverij of lezing? Volg een digitale opleiding gewoon online van bij je thuis. Handig, want ook op je scherm kan je nieuwe gerechten ontdekken, de band met je baby versterken of creatieve ideeën opdoen. En dat zonder je te verplaatsen.

Een leuke activiteit, gewoon bij jou thuis

  • Doe mee met een online tasting, alleen of met vrienden.
  • Schrijf je in voor een digitale kookworkshop, gezellig samen met je partner!
  • Samen creatief aan de slag met je kind, op woensdag of zaterdag.
  • Duik in een boeiend thema tijdens een digitale lezing.

De voordelen van een online workshop, proeverij of webinar

Toegankelijke workshops voor iedereen

Online deelnemen aan een workshop, een proeverij of een webinar is heel eenvoudig! Log gewoon in op je computer of tablet en volg onze experts comfortabel van thuis uit.  

Online kookworkshop: enkel met makkelijke ingrediënten

Voor de kookworkshops gebruiken we altijd eenvoudige ingrediënten die je in iedere supermarkt vindt. Je krijgt je boodschappenlijstje ruim van tevoren toegestuurd en we gebruiken enkel makkelijk kookmateriaal. Je doet zelf de boodschappen en kunt dus allergeenvrije producten kiezen of voor alternatieve ingrediënten gaan die je liever hebt. 

Een fijne online proeverij onder vrienden?

Enkele dagen voor de online degustatie ontvang je een degustatiepakket thuis. Nodig gerust een paar vrienden of familieleden uit voor extra gezelligheid!  

Een webinar boordevol nieuwe inzichten

Nieuwe kennis en advies opdoen van een deskundige over een actueel onderwerp? Dat kan zeker ook online! Log in, volg onze expert live en stel alle vragen via de chat.  

Leren en ontdekken, gewoon van bij je thuis

Volg je een online workshop, dan hoef je je dus niet te verplaatsen. Dat betekent geen verplaatsingstijd en ook geen oppas zoeken. Handig toch?


Volg een digitale kookworkshop, tasting of webinar van bij je thuis