Filter toepassen
Filter toepassen
Filter wissen
€ 31

Creëer je eigen tuinfeest

Zomers dagkamp - Een spetterend tuinfeest van a tot z op poten zetten in 1 dag? Yes, we can! Jij feest toch ook mee?
€ 31

De wonderen van de wetenschap

Zomers dagkamp - Duik met ons mee in de wonderlijke wereld van de wetenschap! Een ideale manier om te experimenteren met STEM.
€ 31

Geef kleur aan je fantasie

Zomers dagkamp - Laat je fantasie de vrije loop: in deze dag vol knutselplezier maken we allerlei kleurrijke creaties. Ook in de keuken!
€ 31

In de huid van je superheld

Zomers dagkamp - Je verkleden als een personage uit een serie of spel? Dompel je voor een dag onder in je favoriete wereld met zelfgemaakte kostuums en ...
€ 31

Kom tot rust in dromenland

Zomers dagkamp - Jouw dromen zijn de ster van de dag! Drukte en overprikkeling laten we thuis: we gaan heerlijk ontspannen en samen wegdromen.
€ 31

Natuurlijk creatief

Zomers dagkamp - Klaar voor een avontuurlijke dag in de natuur? Haal je groene vingers boven en geniet van een zelfgemaakte picknick.
€ 31

Op naar de finishlijn!

Zomers dagkamp - We knutselen onze weg naar de finishlijn! Ontdek hoe je je eigen racewagentje bouwt en maak je klaar voor een spannende wedstrijd.
€ 31

Op sportief avontuur

Zomers dagkamp - We geven onze eigen draai aan de Olympische Spelen: een dag vol spel en avontuur. Stilzitten is geen optie. Leef je helemaal uit!
€ 31

Reis rond de wereld

Zomers dagkamp - We spelen spelletjes uit meer dan 20 verschillende landen en gaan op tocht om te ontsnappen aan een vulkaanuitbarsting. Geraken we weer in België?
€ 31

Tover je om tot een festivalster

Zomers dagkamp - Droom jij ervan om je uitdossen als festivalster en je talent op een podium delen? Grijp je kans op ons festival!