Mini-Pizza brie, pesto, appel en ham
Deze Herta mini-pizza's met ham, brie, groene pesto en appel zijn alles wat je nodig hebt om een heerlijke aperitief op tafel te toveren.
Ingrediënten
4 personen
- 16 Herta mini-pizzadegen (2 pakjes)
- 3 sneetjes Herta ham
- 200 g brie
- 100 g groene pesto
- 2 appels
Een recept van Herta.
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180°C op stand onder/boven verwarming.
- Snij de ham in blokjes en de brie in 16 gelijke plakjes.
- Was de appels, snij in twee, en vervolgens in dunne halve schijfjes.
- Haal de ovenplaat uit de oven en leg er de mini pizza’s op (met bakpapier).
- Prik er enkele gaatjes in en bestrijk met pesto.
- Leg er een plakje brie op en vervolgens enkele sneetjes appel.
- Strooi er enkele blokjes ham over.
- Kruid met peper en zout.
- Bak de pizza’s in het midden van de oven gedurende 8 minuten tot ze krokant zijn.