Kruidenomelet met broodkorstjes
Broodkorstjes over en geen weet wat ermee te doen? Dit recept biedt een heerlijke oplossing! In slechts 10 minuten tover je een smaakvolle omelet op tafel. Perfect voor een snelle en voedzame maaltijd!
Ingrediënten
2 personen
Voorbereiding: 5 minuten
Bereiding: 10 minuten
- 4 korstjes van wit brood , in grove stukken
- 4 eieren
- 30 ml melk
- 1 handvol verse kruiden (bv. peterselie, bieslook, dille), fijngehakt
- 100 g Philadelphia Knoflook & Fijne Kruiden
Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Philadelphia.
Bereidingswijze
Klop de eieren los in een kom en meng met de melk, fijngehakte kruiden, en de helft van de Philadelphia Knoflook & Fijne Kruiden. Kruid met zout en peper.
Verhit een klontje boter of een scheutje olie in een koekenpan op middellaag vuur.
- Voeg de broodkorstjes toe en bak goudbruin in 2-3 minuten.
- Snij je altijd de korstjes van de boterhammen van je kind? Maak er deze heerlijke kruidenomelet mee.
- Giet het eimengsel bovenop en laat het ongeveer 3-4 minuten bakken tot de omelet helemaal gaar is.
- Serveer de omelet warm met de rest van de Philadelphia Knoflook & Fijne Kruiden bovenop, eventueel gegarneerd met extra kruiden.