Vlees, vis en veggie op de BBQ
Variëren op de grill
Een zomer lang barbecueën? Dan komt wat afwisseling in je menu zeker van pas. In deze workshop leer je hoe je nog meer uit je barbecue kan halen met vlees, vis én veggie.
Rol alvast je mouwen op en zet je schrap voor de tips & tricks van onze barbecuespecialist.
Wat gaan we precies doen?
- We combineren zowel vlees, vis als veggie met de lekkerste bijgerechten.
- Verschillende technieken komen aan bod zoals roken, indirect grillen, etc.
Praktisch
- Duur: 3 uur
- Prijs per persoon.
- Inclusief maaltijd en drankjes.
Vragen en antwoorden
-
Lekkere recepten ontdekken samen met een ervaren lesgever, in een professioneel uitgeruste keuken. Da’s waar het om draait tijdens je kookworkshop. Al het kookmateriaal en de ingrediënten staan voor je klaar, dus je hoeft zelf niets mee te brengen.
Eerst gaat de lesgever door het menu met de hele groep – maximaal 16 deelnemers – en dan is het jouw beurt! Je maakt in kleine groepjes de gerechten klaar, maar je kan altijd rekenen op de hulp van de lesgever. Die staat ook klaar met tips & tricks en antwoorden op al je vragen.
En wat is er minstens even belangrijk als het koken? Proeven natuurlijk. Je geniet van je eigen creaties en die van de andere groepjes. Bij je maaltijd krijg je een bijpassend drankje (bier, wijn, frisdrank en water), voor deelnemers jonger dan 16 jaar enkel frisdrank en water. Smakelijk!
-
Voor de vermelde prijs bij een kookworkshop kan je rekenen op:
- glaasje cava
- receptenboekje
- professionele keuken
- alle ingrediënten en het nodige materiaal
- begeleiding van een ervaren lesgever
- maaltijd en een drankje
- cleaning-service voor de opkuis en afwas
- gratis parking