Comfortfood met wintergroenten
Tover hartverwarmende veggie comfortfood op tafel
Bij hartverwarmende winterkost denken we vaak meteen aan zware en calorierijke kost. Niets is minder waar! Ook gerechten met een gezonde twist (lees: véél groenten) kunnen heerlijke comfortfood zijn.
In deze workshop maak je gevarieerde vegetarische schotels met allerlei wintergroenten. Van witte kool met walnootsaus en peer (vegan), veldsla gnocchi met met pesto en blauwe kaas (veggie) en aardappel - boerenkool rösti (veggie).
Wat gaan we precies doen?
- Witte kool, veldsla, boerenkool… We koken met deze wintertoppers.
- Je krijgt tips om eens minder bekende groenten uit te proberen en om verrassende gerechten te maken met de klassiekers onder de groenten.
- Gezonde vegetarische comfortfood? Hier ontdek je nieuwe recepten!
Praktisch
- Duur: 3 uur
- Prijs per persoon.
- Inclusief vegetarische maaltijd.
Vragen en antwoorden
-
Lekkere recepten ontdekken samen met een ervaren lesgever, in een professioneel uitgeruste keuken. Da’s waar het om draait tijdens je kookworkshop. Al het kookmateriaal en de ingrediënten staan voor je klaar, dus je hoeft zelf niets mee te brengen.
Eerst gaat de lesgever door het menu met de hele groep – maximaal 16 deelnemers – en dan is het jouw beurt! Je maakt in kleine groepjes de gerechten klaar, maar je kan altijd rekenen op de hulp van de lesgever. Die staat ook klaar met tips & tricks en antwoorden op al je vragen.
En wat is er minstens even belangrijk als het koken? Proeven natuurlijk. Je geniet van je eigen creaties en die van de andere groepjes. Bij je maaltijd krijg je een bijpassend drankje (bier, wijn, frisdrank en water), voor deelnemers jonger dan 16 jaar enkel frisdrank en water. Smakelijk!
-
Voor de vermelde prijs bij een kookworkshop kan je rekenen op:
- glaasje cava
- receptenboekje
- professionele keuken
- alle ingrediënten en het nodige materiaal
- begeleiding van een ervaren lesgever
- maaltijd en een drankje
- cleaning-service voor de opkuis en afwas
- gratis parking