Bakgeheimen met groenten

Individueel Replay
€ 7 / pp Reserveer nu

Groenten in desserts? Verrassend heerlijk!

Je hebt zin in iets zoets. Je snakt naar een stuk smeuïge cake of een brownie die op je tong smelt. Maar dan komt de twijfel … Misschien toch te zwaar? Te veel suiker? Wat als je een dessert kon maken dat nét zo lekker is, maar met een onverwacht ingrediënt dat het nóg voedzamer maakt? Enter: groenten!

In deze democooking verklapt Eveline Versluys, bezieler van Vegamuze hoe je het allerlekkerste plantaardige gebak op tafel tovert, met groenten in de hoofdrol. Ze deelt haar bakgeheimen, enkele recepten en handige tips voor thuis. Chocoladebrownies met courgette? Cinnamon rolls met pompoen? Cheesecake met asperges?! Het klinkt misschien gek (én vooral creatief), maar wacht maar tot je ‘t proeft!

Eveline Versluys blauw.jpg
Bakken met groenten is geen compromis, maar een upgrade. Een worteltaart is pas het begin!
Vegamuze 

Wat haal je precies uit dit webinar?

  • Ontdek hoe je groenten gebruikt voor gebak met extra smaak, structuur en smeuïgheid.
  • Leer slimme plantaardige vervangers kennen (zoals: hoe vervang je eieren?).
  • Kijk mee naar een live demo met drie eenvoudige groentedessertjes.
  • Krijg handige baktips die je meteen thuis kan toepassen.

Wie is Vegamuze?

Eveline Versluys is een flamboyante cateraar, onderneemster en enthousiaste zoetekauw. Onder haar culinaire alter-ego Vegamuze laat ze iedereen zien en proeven hoe buitengewoon creatief en lekker je kan koken met groenten. Dat doet ze via catering, kookworkshops en toegankelijke kookboeken, zoals haar unieke bakboek ‘Gebak met groenten’.

Praktisch

  • Duur: +/- 75 min.
  • Je schrijft in voor de replay van een live sessie. Je kijkt dus naar een opname van een eerder geplande live sessie. Er is geen (live) interactie via chat mogelijk.
  • Na inschrijving ontvang je meteen de link naar de opname per mail. Je kan onmiddellijk van start gaan.
  • De opname blijft beschikbaar tot 20/12/2025.

Aanbod in de kijker