Verjaardagsfeestjes

Hiep, hiep, hoera! Een megaleuk verjaardagsfeest

Voor een onvergetelijk verjaardagsfeest moet je bij ons zijn. Van superhelden en boerderijdieren tot ijsprinsessen en emoji’s: kapoenen van 5 tot 12 jaar kunnen samen met hun vriendjes in onze Academy’s terecht voor supertoffe, gekke en leerrijke workshops. Neem met je oogappel een kijkje in onze 13 originele themafeestjes, kiezen maar en … klaar! Wij bereiden alvast alles voor om het feestvarken te verwennen met een feestje met alles erop en eraan!

 

 

Klik hier voor een update omtrent Covid-19.

Geen verjaardag… maar wél zin om feest te vieren?

élke gelegenheid is goed om een megaleuk kinderfeestje te houden! Kies gewoon een van onze 13 thema’s en nodig je beste vriendjes en vriendinnetjes uit. Want je hoeft geen kaarsjes uit te blazen om samen superspannende avonturen te beleven. 

 

Waarom kiezen voor een kinderfeest bij ons?

  • Als ouder hoef je helemaal niets te doen: geen rommel en opkuis thuis.

  • Wij regelen alles: van uitnodigingskaartjes*, originele aankleding, materiaal en enthousiaste begeleiding, tot een feestelijk verjaardagsmoment*.

  • Een feestje boeken kan supermakkelijk: gewoon je moment en thema kiezen en klaar.

  • Keuze uit 13 nieuwe thema’s afgestemd op de leeftijd van de jarige. We bieden leuke feestjes aan voor kinderen van 5 tot 12 jaar!

  • Voldoende afwisseling tussen de activiteiten: hou je van koken, ben je creatief, kan je niet stilzitten … er is voor elk wat wils!

  • Als je feestvarken verjaart, lassen we een speciaal verjaardagsmoment in. Dan gaan we zingen, cake eten en alle cadeautjes van de vriendjes openmaken.

Reserveren? Kies uit één van de13 thema's en reserveer. Na je boeking krijg je van ons een e-mail en dan kan je aangeven of het om een gewoon kinderfeest of een verjaardagsfeest gaat. In het laatste geval voorzien we een verjaardagsmoment.
*Uitnodigingskaartjes + feestmoment zijn alleen voorzien bij een verjaardagsfeest. 

 

In samenwerking met volgende vaste partners