Knorr
Bij Knorr geloven we dat koken mensen verbindt. Daarom is Knorr een trouwe partner van Colruyt Group Academy, waar onze producten een vaste waarde zijn in tal van kookworkshops. Wat ons verbindt, is een gedeelde passie: mensen inspireren om samen te genieten van lekker eten. Tijdens de workshops ontdekken deelnemers hoe Knorr hun gerechten verrijkt – eenvoudig, smaakvol en verrassend veelzijdig.
Knorr: lekker, makkelijk en snel
Knorr werd opgericht in 1838, toen Carl Heinrich Knorr een fabriek opende in Heilbronn, Duitsland. Daar begon hij te experimenteren met het drogen van groenten en kruiden – een vernieuwende manier om smaak en voedingswaarde te bewaren. In 1873 volgden de eerste soepmixen en in 1912 werden de iconische bouillonblokje gelanceerd, waarmee gezinnen thuis eenvoudig heerlijke gerechten konden maken.
Sindsdien blijven we met passie en innovatie werken aan slimme oplossingen die koken makkelijker én lekkerder maken. Onze drijfveer? Mensen helpen om elke dag smaakvolle maaltijden op tafel te zetten.
Altijd de juiste smaak in huis
Geen tijd om zelf bouillon te maken? Knorr bouillon is jouw snelle smaakmaker voor soep, pasta of risotto. Kies uit het ruime Knorr-assortiment: van Groenten tot Pasta & Rijst, en zelfs vetarme of zoutarme varianten zoals Finesse Low Salt. Voeg eenvoudig een blokje toe en proef het verschil in smaak. Bouillonketeltjes zijn dan weer handig bij het maken van een saus of een risotto. Knorr helpt je met zijn gevarieerd assortiment om steeds het juiste bouillonblokje in je voorraadkast te hebben.
Zin in meer kookinspiratie?
Ontdek nog meer op de knorr website waar je tips, al onze producten en lekkere receptinspiratie kan terugvinden.