Digitale workshops - Thuis leren, ontdekken en beleven

NIEUW

 

Samen leren en beleven. Gewoon via je computer of tablet. Vanuit je eigen thuis.

Het gloednieuwe digitale aanbod van Colruyt Group Academy. Da’s de leukste en makkelijkste manier om nieuwe dingen te leren. Zonder je te verplaatsen. Gewoon via je computer, of tablet vanuit je eigen thuis. Alles is 100% live: je volgt de lesgever op je scherm en kan zelfs vragen stellen.

Wil je Portugees leren koken begeleid door een ervaren chef? Samen met vrienden deelnemen aan een ambachtelijke bierproeverij? Of stap voor stap de vegetarische levensstijl verkennen? Het kan allemaal 100% digitaal. Kies hieronder het gewenste moment, reserveer en ontdek!

Let wel: we hebben maar een beperkt aantal plaatsen voor de eerste sessies. Vergeet dus niet om tijdig te reserveren!

 

Ontdek ons nieuwe digitale aanbod

De Portugese keuken

Je logt in met je eigen computer en volgt een live kookworkshop. Samen met een ervaren chef maak je een heerlijk Portugees menu klaar. Gewoon in je eigen keuken. Niet alleen leer je stap voor stap mee met de chef, je kan hem ook vragen stellen via de chat of door te unmuten.

Alles gaat heel eenvoudig via je eigen computer of tablet. Na inschrijving krijg je van ons een e-mail met de link om in te loggen. Bovendien sturen we jou vooraf een materiaal- en ingrediëntenlijstje en achteraf de complete recepten.

Bierproeverij: Belgisch & ambachtelijk

Bierproeven, dat is veel méér dan zomaar een glas drinken. En nu kan je de kunst van het degusteren gewoon thuis leren. Met een digitale workshop van Colruyt Group Academy. Je logt in met je eigen computer en proeft een reeks Belgische toppers samen met onze biersommelier.

Doorgrond het slaapritme van je kleintje

Ontdek alles wat je als ouder moet weten over de slaap van je baby. En krijg een heleboel praktische tips en tools om je kleine kapoen naar dromenland te begeleiden.

Deze digital tips & talks volg je heel eenvoudig thuis. Via je eigen computer of tablet. Na inschrijving krijg je van ons een e-mail met de link om in te loggen.

De Babyslaapcoach geeft jou ook persoonlijk advies. Iets niet duidelijk? Dan kan je live vragen stellen via de chat. En na het event krijg je van ons nog een link naar de opname zodat je de hele sessie opnieuw kan bekijken.

Start to veggie

Oké, je hebt de beslissing genomen om vegetariër te worden. En wat nu? Hoe pak je het aan? Deze digital tips & talks zet je op weg naar een gezonde vegetarische levensstijl.

Je volgt de sessie gewoon thuis, via je eigen computer of tablet. Na inschrijving krijg je van ons een e-mail met de link om in te loggen.

Onze voedingscoach geeft jou ook persoonlijk advies. Iets niet duidelijk? Dan kan je live vragen stellen via de chat. En na het event krijg je van ons nog een link naar de opname zodat je de hele sessie opnieuw kan bekijken.