Gezonde eiwitbronnen als flexitariër

Individueel Webinar
€ 7 / pp Reserveer nu

Plantaardige power in de pan

Peulvruchten, tofu, tempeh, quinoa, seitan: stuk voor stuk smaakvolle toppers die rijk zijn aan eiwitten. In dit webinar dompelt Lisa Wuyts van Nom Eat je onder in de wondere wereld van pure plantaardige eiwitbronnen. Geen kant-en-klare of artificiële vleesvervangers, wel échte ingrediënten die barsten van smaak én voedingswaarde. In veel westerse keukens blijven toppers zoals quinoa, seitan en linzen nog te veel onder de radar, terwijl ze in andere delen van de wereld al generaties lang centraal staan. Van Latijns-Amerikaanse klassiekers tot Aziatische smaakbommen, er valt zó veel lekkers te ontdekken.

Lisa vertelt je hoe ze zelf leerde koken met deze boeiende ingrediënten en vooral hoe je ze écht lekker bereidt. Je krijgt in dit webinar niet alleen een flinke portie inspiratie, maar ook praktische tips, recepten en véél goesting om thuis aan de slag te gaan. Of je nu vlees eet, een plantaardig dieet volgt of helemaal vegan gaat: deze eiwitbronnen zijn altijd een verrijking voor je keuken.

Lisa Nom Eat blauw.jpg
Pas wanneer je weet hoe je alternatieve eiwitbronnen écht lekker kan bereiden, kan je ze appreciëren.
Lisa Wuyts 

Wat haal je precies uit dit webinar?

  • Je leert hoe je gezonde eiwitbronnen zoals tofu, tempeh, seitan en peulvruchten écht lekker kan bereiden.
  • Je krijgt inspiratie voor een gezond weekmenu.
  • Je maakt samen met Lisa een culinaire reis rond de wereld.
  • Je krijgt tips voor smaakvolle plantaardige recepten.

Wie is Lisa Wuyts?

Lisa Wuyts is foodblogger en bezielster van Nom Eat. Sinds een aantal jaar organiseert en gidst ze culinaire wandelingen in Antwerpen onder de naam Vegan Food Tour Antwerp. Ze bracht in 2020 samen met zus Eva het kookboek ‘Vegan Klassiekers’ uit, waarvan in 2023 een tweede druk verscheen. Daarnaast gaf ze al online en offline kookworkshops. Ze werkt ook als kok in een plantaardig restaurant in Antwerpen en inspireert mensen tijdens online cursussen om vaker lekker plantaardig te koken.

Praktisch

  • Duur: ±75 min.
  • Eenmalige, interactieve sessie op 20 november 2025.
  • Na inschrijving krijg je de link voor de geplande uitzending.
  • Via de chat kan je live vragen stellen. Uit alle vragen kiezen we er een aantal die Lisa beantwoordt.
  • We nemen de sessie op. Je ontvangt na afloop de link naar de opname. Deze blijft beschikbaar tot 20/12/2025.

Vragen en antwoorden

  • Dat kan zeker. Na afloop ontvang je een mail met de link naar de opname. Je hebt minstens 1 maand om alles te (her)bekijken. Hoelang je link precies geldig is, vind je terug in de mail en op de pagina van het webinar.

    Als een spreker ons vraagt om de opname niet te bewaren, vermelden we op de pagina van het webinar dat je het enkel live kan bekijken.

     

  • Na je inschrijving krijg je via mail de link voor de geplande uitzending. Die gebeurt live op YouTube. Je hebt geen YouTube-account nodig om het webinar te volgen, wel om vragen en opmerkingen te sturen in de chat.

    15 minuten voor het webinar begint, starten we de livestream alvast. Dan kan je testen of het geluid en de chat werkt. Meer info over het technische verloop van een webinar vind je bij onze veelgestelde vragen .

     

  • Zeker weten. Als je live kijkt, kan je tijdens de sessie vragen stellen via de chatbox. Je hebt dan wel een YouTube-account en -kanaal nodig. Meer info vind je bij onze veelgestelde vragen .

Aanbod in de kijker