Feestelijk voorjaarsmenu
Maak frisse en feestelijke seizoensgerechten
Het voorjaar is een gezellige periode voor groot en klein. Er valt af en toe wel iets te vieren, en dus mogen ook je gerechten in hun beste jasje gestoken worden.
In deze workshop maken we stap voor stap een volledig menu klaar, met een feestelijke toets.
We kiezen voor frisse en typische voorjaarsrecepten.
Wat gaan we precies doen?
- We starten onder meer met een tompoes met toetsen van spek en erwtjes.
- Voor het voor- en hoofdgerecht kiezen we voor verrassende vis-recepten.
- Afsluiten doen we met een pavlova met rode vruchten.
Praktisch
- Duur: 4 uur.
- Prijs per persoon.
- Inclusief maaltijd en drankjes.
Vragen en antwoorden
-
Lekkere recepten ontdekken samen met een ervaren lesgever, in een professioneel uitgeruste keuken. Da’s waar het om draait tijdens je kookworkshop. Al het kookmateriaal en de ingrediënten staan voor je klaar, dus je hoeft zelf niets mee te brengen.
Eerst gaat de lesgever door het menu met de hele groep – maximaal 16 deelnemers – en dan is het jouw beurt! Je maakt in kleine groepjes de gerechten klaar, maar je kan altijd rekenen op de hulp van de lesgever. Die staat ook klaar met tips & tricks en antwoorden op al je vragen.
En wat is er minstens even belangrijk als het koken? Proeven natuurlijk. Je geniet van je eigen creaties en die van de andere groepjes. Bij je maaltijd krijg je een bijpassend drankje (bier, wijn, frisdrank en water), voor deelnemers jonger dan 16 jaar enkel frisdrank en water. Smakelijk!
-
Voor de vermelde prijs bij een kookworkshop kan je rekenen op:
- glaasje cava
- receptenboekje
- professionele keuken
- alle ingrediënten en het nodige materiaal
- begeleiding van een ervaren lesgever
- maaltijd en een drankje
- cleaning-service voor de opkuis en afwas
- gratis parking