Geef samen met je team een twist aan de Belgische keuken ...
Wie denkt aan ‘lekker Belgisch’, denkt aan mosselen met frietjes, asperges op z’n Vlaams, worst met rodekool, witloofrolletjes in kaassaus …
En waarom niet eens experimenteren met die heerlijke klassiekers uit grootmoeders keuken?
Onze klassiekers waren nog nooit zo hip en jullie beleefden nog nooit zo veel plezier onder collega’s!
Wat staat er op het menu?
- Kroketje van Luikse pens en geitenkaas met kriekensaus, Oosterse mosselen
- Croque met geroosterde paprika & roomkaas
- Tarte tatin van Luikse salade
- Zuiders vispannetje en kippenburger met gekarameliseerde appel
- Tiramisu met Brusselse wafel en rood fruit
Prijs
- € 69/persoon (excl. BTW), minimum 12 deelnemers
Dit is inbegrepen in de prijs:
- Een glas cava per persoon
- Wijn bij het eten
- Frisdranken, mineraalwater, spuitwater, koffie en thee tijdens de workshop
- Een professionele lesgever
- Alle benodigde materialen (ingrediënten, schorten, keukenaccessoires ...)
- Afwas en cleaning van de keuken