Barbecue op wereldse wijze

1 pers.

Kookworkshop. Maaltijd inbegrepen

€ 40

prijs per persoon

Beleef je BBQ eens helemaal anders

Van Scandinavië tot Azië … Er zijn maar weinig plekken op de wereld waar barbecueën niet populair is. En elk land heeft zijn eigen smaken en tradities.

In deze workshop maak je een barbecuereis die je alle hoeken van de wereld laat zien. Op authentieke wijze leer je grilllades met vlees, vis én groenten uit andere landen maken. Wat zijn de typische aroma’s van daar? Welke ingrediënten leggen ze op de grill? En welke technieken gebruiken ze? Doe inspiratie op voor exotische gerechten die je barbecue een verrassende twist geven.


Wat gaan we doen?

  • We ontdekken Fugazzeta, een heerlijk gevulde Argentijnse pizza.
  • Vleesliefhebbers verlekkeren zich aan Argentijnse steak met salsa Criolla, een broodje Cevapcici met gekruide worstjes uit Servië en Suya of Nigeriaanse kebab.
  • Ook exotische gamba’s mogen niet ontbreken op onze grill.
  • Wat dacht je van Frijoles borrachos (Dronken bonen) uit Mexico en een Peruaanse salade als lekkere bijgerechten?

Hoe werkt het praktisch?

  • Duur: 3 uur
  • Prijs per persoon.
  • Inclusief wereldse BBQ-maaltijd.

Lees meer over het verloop van een kookworkshop

Georganiseerd door:

In samenwerking met:

Beleef je BBQ eens helemaal anders

Van Scandinavië tot Azië … Er zijn maar weinig plekken op de wereld waar barbecueën niet populair is. En elk land heeft zijn eigen smaken en tradities.

In deze workshop maak je een barbecuereis die je alle hoeken van de wereld laat zien. Op authentieke wijze leer je grilllades met vlees, vis én groenten uit andere landen maken. Wat zijn de typische aroma’s van daar? Welke ingrediënten leggen ze op de grill? En welke technieken gebruiken ze? Doe inspiratie op voor exotische gerechten die je barbecue een verrassende twist geven.


Wat gaan we doen?

  • We ontdekken Fugazzeta, een heerlijk gevulde Argentijnse pizza.
  • Vleesliefhebbers verlekkeren zich aan Argentijnse steak met salsa Criolla, een broodje Cevapcici met gekruide worstjes uit Servië en Suya of Nigeriaanse kebab.
  • Ook exotische gamba’s mogen niet ontbreken op onze grill.
  • Wat dacht je van Frijoles borrachos (Dronken bonen) uit Mexico en een Peruaanse salade als lekkere bijgerechten?

Hoe werkt het praktisch?

  • Duur: 3 uur
  • Prijs per persoon.
  • Inclusief wereldse BBQ-maaltijd.

Lees meer over het verloop van een kookworkshop