Reis rond de wereld

Maak samen met je team een verrassend menu klaar met gerechten uit verschillende werelddelen.

Van Frankrijk, tot in India en Noord-Amerika. Deze workshop is je kans om met je collega’s op wereldreis te gaan. Hou het bord maar klaar ... jullie krijgen het ene land na het andere voorgeschoteld.
Jullie maken samen een verrassend menu klaar met gerechten uit verschillende werelddelen.
Wedden dat tijdens het koken én proeven de tongen vanzelf loskomen over straffe vakantieverhalen!

Wat staat er op het menu?

  • Punjabi samosa's en Japanse tsukuné met terriyakisaus
  • Ajapsandali, boullabaise met rouille en jambalaya met kip&chorizo
  • Lamstajine uit Marokko
  • Armeense baklava

Deze workshop bevat veggie recepten.

Prijs

  • € 69/persoon (excl. BTW), minimum 12 deelnemers

Dit is inbegrepen in de prijs:

  • Een glas cava per persoon
  • Wijn bij het eten
  • Frisdranken, mineraalwater, spuitwater, koffie en thee tijdens de workshop
  • Een professionele lesgever
  • Alle benodigde materialen (ingrediënten, schorten, keukenaccessoires ...)
  • Afwas en cleaning van de keuken

Maak samen met je team een verrassend menu klaar met gerechten uit verschillende werelddelen.

Van Frankrijk, tot in India en Noord-Amerika. Deze workshop is je kans om met je collega’s op wereldreis te gaan. Hou het bord maar klaar ... jullie krijgen het ene land na het andere voorgeschoteld.
Jullie maken samen een verrassend menu klaar met gerechten uit verschillende werelddelen.
Wedden dat tijdens het koken én proeven de tongen vanzelf loskomen over straffe vakantieverhalen!

Wat staat er op het menu?

  • Punjabi samosa's en Japanse tsukuné met terriyakisaus
  • Ajapsandali, boullabaise met rouille en jambalaya met kip&chorizo
  • Lamstajine uit Marokko
  • Armeense baklava

Deze workshop bevat veggie recepten.

Prijs

  • € 69/persoon (excl. BTW), minimum 12 deelnemers

Dit is inbegrepen in de prijs:

  • Een glas cava per persoon
  • Wijn bij het eten
  • Frisdranken, mineraalwater, spuitwater, koffie en thee tijdens de workshop
  • Een professionele lesgever
  • Alle benodigde materialen (ingrediënten, schorten, keukenaccessoires ...)
  • Afwas en cleaning van de keuken