Maestro apero najaar

Maak samen met je team verrassende hapjes en drankjes!

Cocktails, mocktails, hapjes in de oven, lekkers op een spiesje, lekkers in een glaasje …
In deze workshop worden jullie meesters in het maken (én proeven) van verrassende hapjes en drankjes. We wagen ons aan creatieve recepten vol frisse en pittige ingrediënten.
Spreken jullie alvast af wie de volgende after work drink thuis organiseert? ☺

Wat staat er op het menu?

  • Granaatappelspritz met tijm, ruby gin en tonic, Cava+
  • Amuse van makreelmousse, tartaar van zalm met komkommer en mierikswortel, hummus met geroosterde bloemkooltopping, crème van rode biet
  • Brick met brie en veenbessen, crème van schorseneren met gebakken sint-jakobsnoot, kroketje van Luikse pens en geitenkaas met kriekensaus, wortel en zoete aardappelbeignets met bieslookroom, empanada met paprika en chorizo

Deze workshop bevat veggie recepten.

Prijs

  • € 69/persoon (excl. BTW), minimum 12 deelnemers
  • Alle hapjes samen vormen een volwaardige maaltijd.
  • De klaargemaakte recepten kunnen variëren per seizoen.

Dit is inbegrepen in de prijs:

  • Een glas cava per persoon
  • Wijn bij het eten
  • Frisdranken, mineraalwater, spuitwater, koffie en thee tijdens de workshop
  • Een professionele lesgever
  • Alle benodigde materialen (ingrediënten, schorten, keukenaccessoires ...)
  • Afwas en cleaning van de keuken

Maak samen met je team verrassende hapjes en drankjes!

Cocktails, mocktails, hapjes in de oven, lekkers op een spiesje, lekkers in een glaasje …
In deze workshop worden jullie meesters in het maken (én proeven) van verrassende hapjes en drankjes. We wagen ons aan creatieve recepten vol frisse en pittige ingrediënten.
Spreken jullie alvast af wie de volgende after work drink thuis organiseert? ☺

Wat staat er op het menu?

  • Granaatappelspritz met tijm, ruby gin en tonic, Cava+
  • Amuse van makreelmousse, tartaar van zalm met komkommer en mierikswortel, hummus met geroosterde bloemkooltopping, crème van rode biet
  • Brick met brie en veenbessen, crème van schorseneren met gebakken sint-jakobsnoot, kroketje van Luikse pens en geitenkaas met kriekensaus, wortel en zoete aardappelbeignets met bieslookroom, empanada met paprika en chorizo

Deze workshop bevat veggie recepten.

Prijs

  • € 69/persoon (excl. BTW), minimum 12 deelnemers
  • Alle hapjes samen vormen een volwaardige maaltijd.
  • De klaargemaakte recepten kunnen variëren per seizoen.

Dit is inbegrepen in de prijs:

  • Een glas cava per persoon
  • Wijn bij het eten
  • Frisdranken, mineraalwater, spuitwater, koffie en thee tijdens de workshop
  • Een professionele lesgever
  • Alle benodigde materialen (ingrediënten, schorten, keukenaccessoires ...)
  • Afwas en cleaning van de keuken