Tover samen met je team een dessertbuffet op tafel!
Is er binnenkort eentje jarig? Na deze workshop trakteren jullie elkaar alleen nog op zelfgemaakte taart en desserts ☺! Geen zoete zonde ontsnapt aan jullie kookkunsten, want jullie toveren een dessertbuffet op tafel. Voor elk zoetebekje wat wils!
Wat staat er op het menu?
- Feestelijke brownie, rolbiscuit met rood fruit, exotische pavlova, raw food taart, crème brulée, trifle met mango, chocoladechips cookies met pindakaasvulling
Prijs
- € 70/persoon (excl. BTW), minimum 12 deelnemers
- Indien gewenst, kunnen we ook een glas cava/mocktail (€ 5/persoon) of wijn (€ 4/persoon) voorzien.
Dit is inbegrepen in de prijs:
- Frisdranken, mineraalwater, spuitwater, koffie en thee tijdens de workshop
- Een professionele lesgever
- Alle benodigde materialen (ingrediënten, schorten, keukenaccessoires ...)
- Afwas en cleaning van de keuken