Digital Cooking

Wij feesten vegan! (digitaal)

- Makkelijk van thuis uit, stap per stap
- Een gezellig moment met je partner
- Mogelijkheid om live vragen te stellen
- Mogelijkheid om gedurende 1 week te herbekijken

Wil je zonder extra kopzorgen een heerlijk vegan diner maken? Kook dan live mee vanuit je (eigen) keuken met vegan foodie én food photographer, Toos. Ze begeleidt je stap per stap om een feestelijk driegangenmenu te maken dat 100 % plantaardig is. Je komt te weten hoe je originele vegan varianten maakt op populaire feestklassiekers. En je krijgt ook meer info over de vegan ingrediënten en tips om je borden feestelijk te dresseren. Wedden dat ook zij die zweren bij ‘een goe stukske vlees’ versteld zullen staan van je kookkunsten!
 
Makkelijk van thuis uit, maak je samen deze gerechten :
- Een amuseglaasje met avocado, hummus en kikkererwten
- Rijstkroketjes met champignonsaus
- Chocoladetorentje
 

Wat mag je verwachten?

originele vegan recepten
makkelijk boodschappenlijstje  
stap per stap begeleiding van de lesgeefster
LIVE tips & tricks (over o.a. ingrediënten, vegan bereidingswijzen, serveertips …)
stel LIVE al je vragen
een gezellig moment met je partner of gezin die mee kunnen koken
mogelijk om de sessie gedurende 1 week te herbekijken
 
 

Type workshop: actief koken / digitaal
Duur: dat je na 2 uur thuis kan smullen van een heerlijk vegan feestmenu, daar gaan we voor!
 

Wat heb je nodig?

- Je favoriete pc of tablet en toegang tot Zoom: voor de workshop ontvang je de Zoom-link om in te loggen, plus de vegan recepten.
- Een microfoon en/of webcam: We moedigen aan om elkaar te zien tijdens het koken, maar dat is geen verplichting. Je vragen stellen kan ook via de chat.
- Even tijd om de vegan ingrediënten te shoppen en het nodige keukengerei klaar te zetten: Bekijk hier je lijstje. De ingrediënten vind je makkelijk in een Bio-Planet-winkel in je buurt en je hebt alleen eenvoudig materiaal nodig.
 

Voor wie is dit webinar?

Voor foodies, hobbykoks – geoefend of niet, bewuste  levensgenieters … Kortom, voor iedereen die (meer) veganistische gerechten wil bereiden, voor zichzelf of voor gasten die meeschuiven aan de (feest)tafel. En die ook meer wil leren over de essentials van de vegan keuken. 
 

Wie is Toos?

Toos komt uit een nest waar eten synoniem stond voor fijne momenten en gezelligheid. Toen ze 6 jaar was, ‘stylde’ ze al haar bord en later kwam daar de liefde voor de vegan keuken bij. Vandaag combineert ze het geven van vegan kookworkshops met haar passie voor vegan food photography. Ze gelooft dat we samen de wereld met elke stap, met elke hap, met elke glimlach tot een betere plek maken. Je bent welkom bij haar om ongedwongen bij te leren over vegan eten.
 

Inschrijven? Kies een sessie:

Georganiseerd door: