Digital Cooking
€ 20

Vol-au-vent van A tot Z (digitaal)

- Makkelijk van thuis uit, stap per stap
- Een gezellig moment met je huisgenoten
- Mogelijkheid om live vragen te stellen
- Mogelijkheid om gedurende 1 week te herbekijken

Vol-au-vent, videe of koninginnenhapje: als die lekkernij op ons bord verschijnt, is het feest! Maar is de bereiding ervan een uitdaging voor jou? Kook dan live mee vanuit je keuken met onze kok Ann of Michaela. Ze verklappen je alle geheimen om zelf de échte vol-au-vent te maken. Stap per stap gaan jullie samen aan de slag om het recept te maken, op grootmoeders wijze. Je leert zelfs om een kuipje van bladerdeeg te maken. En voor de durvers: een zelfgeklopte hollandaisesaus als afwerking! Met de juiste werkwijze en een paar handige tips staat de Vlaamse klassieker zo op je tafel te pronken. Wat een voldoening geeft dat! Roep snel je partner, kinderen of huisgenoten, en smullen maar!

Wat mag je verwachten?

  • hét recept voor de echte vol-au-vent
  • makkelijk boodschappenlijstje
  • stap per stap begeleiding van de lesgeefster
  • live tips & tricks (over o.a. bereidingswijzen, snijtechnieken, presentatie …)
  • stel live al je vragen
  • een gezellig moment met je partner of gezin die mee kunnen koken
  • mogelijk om de sessie gedurende 1 week te herbekijken

Type workshop: actief koken / digitaal

Duur: dat je na 1 u. 45 thuis kan smullen van een heerlijke, authentieke vol-au-vent, daar gaan we voor!

Wat heb je nodig?

  • Je favoriete pc of tablet en toegang tot ZoomVoor de workshop ontvang je de Zoom-link om in te loggen, plus het recept voor vol-au-vent.
  • Een microfoon en/of webcam: We moedigen aan om elkaar te zien tijdens het koken, maar dat is geen verplichting. Je vragen stellen kan via de chat.
  • Even tijd om de ingrediënten te shoppen en het nodige keukengerei klaar te zettenBekijk hier je lijstje. De ingrediënten vind je makkelijk bij een Spar in je buurt en je hebt alleen eenvoudig materiaal nodig.

Voor wie is dit webinar?

Voor foodies, hobbykoks, gezellige familiemensen … Kortom, voor iedereen die met een vleugje nostalgie grootmoeders keuken wil laten heropleven.

Wie is Ann?

Ann is chef aan huis en vooral ook een culinaire kunstenares. Haar werk is creëren, heruitvinden, vooruitgaan en mensen verrassen, verwennen en gelukkig maken via hun zintuigen. Ze deelt haar ambacht op een natuurlijke en oprechte manier. Met haar passie voor authenticiteit en kwaliteit neemt ze je mee in het onweerstaanbare recept van de enige echte vol-au-vent.
 

Wie is Michaela? 

Michaela houdt van koken en de wereld zien. Al 25 jaar brengt ze van haar reizen inspiratie mee voor lekkere Spar-recepten, die je ook kan ontdekken in onze (digitale) workshops ‘Wereldkeuken’. 

Inschrijven? Kies een sessie:

 

@Home
38 plaatsen beschikbaar

Georganiseerd door: