Digital Cooking
€ 20

Vol-au-vent van A tot Z (digitaal)

- Makkelijk van thuis uit, stap per stap
- Een gezellig moment met je huisgenoten
- Mogelijkheid om live vragen te stellen
- Mogelijkheid om gedurende 1 week te herbekijken

Vol-au-vent, videe of koninginnenhapje: als die lekkernij op ons bord verschijnt, is het feest! Maar de bereiding ervan is voor velen een uitdaging. Met de juiste werkwijze en een paar handige tips lukt het je zeker. Dus log in voor deze live kookworkshop en ontdek alle geheimen van onze lesgever om zelf de échte vol-au-vent te maken.
Stap voor stap gaan jullie samen aan de slag om het recept te maken, op grootmoeders wijze. Je leert zelfs om een kuipje van bladerdeeg te maken. En voor de durvers: een zelfgeklopte hollandaisesaus als afwerking! Voor je het weet is de sessie voorbij en staat de Vlaamse klassieker op je tafel te pronken. Wat een voldoening geeft dat! Roep snel je partner, kinderen of huisgenoten, en smullen maar!

Type workshop: actief koken / digitaal

Duur: ongeveer 1 u. 45 min.

Praktische info:

  • Voor deze workshop werken we met Zoom. Een gewone computer of tablet (plus een vlotte internetverbinding) volstaat. Via de chat of door jezelf te unmuten kan je extra vragen stellen aan de chef. En je kiest er zelf voor of je je camera aanzet of niet.
  • We werken met originele recepten die toch eenvoudig te bereiden zijn.
  • Je bent zeker niet verplicht om alleen te koken. Een souschef om te helpen met de afwas of om je groenten te snijden kan altijd van pas komen :)
  • Een overzicht van de ingrediënten en het nodige keukenmateriaal vind je HIER
  • Hou voor alle zekerheid wel je reclame- en spamfolders van je mailbox in de gaten. Het kan zijn dat de mail daartussen geraakt.
  • 24 uur voor de workshop ontvang je de Zoom-link om in te loggen, plus het recept voor vol-au-vent.

Nog een vraag? Lees eerst de Veelgestelde vragen.

Inschrijven? Kies een sessie:

 
@Home
34 plaatsen beschikbaar

Georganiseerd door: