Tips & Talks
€ 12

Trends in food & technologie

We kweken, koken en bewaren voedsel vandaag heel anders dan in de tijd van onze ouders en grootouders. Hoe gaat het eruit zien in de tijd van onze kinderen en kleinkinderen? Veerle Carlier licht een spannende tip van de sluier. Van gepersonaliseerde voeding over upcycling tot smart packaging: Veerle verkent dé 5 trends in voeding die je vandaag al tegenkomt. Zélfs in je eigen supermarkt.

Duur: 90 minuten.


Dankzij deze Tips & Talks dragen we samen stap voor stap zorg voor het milieu en onze gezondheid. Klik hier voor nog meer duurzame initiatieven van Colruyt Group Academy.

 

Veerle, expert

Veerle Carlier is R&D en Innovation manager food concepts bij Colruyt group. Ze ontwikkelt innovatieve concepten voor voeding, met een focus op gezondheid, duurzaamheid, gebruiksgemak en verpakking. Ze wil alternatieven creëren voor ongezonde, onnodige toevoegingen in voeding én voor de plastic verpakkingen van vandaag. Veerle is ook mama van twee jongens en geniet van Pilates en af en toe een Haribo-snoepje als guilty pleasure.


Zijn Tips & Talks nieuw voor jou?
Lees er hier alles over en ontdek alle topics!


Hoe ziet een Tips & Talks eruit in coronatijden? Lees het hier.

Inschrijven? Kies hieronder je Academy

Let op: prijs per deelnemer, elke persoon die deelneemt moet zich inschrijven.

 
Academy Grimbergen
Adres
Kerkeblokstraat 10
1850 Grimbergen
Routebeschrijving
12 plaatsen beschikbaar