Tips & Talks

(Terug) naar school met een gezonde lunchbox

Alle ouders kennen het: de ochtendrush! Je kids aankleden, hun veters strikken, tandenpoetsen en boterhammen smeren … Door gebrek aan tijd en inspiratie grijp je dan al snel naar kaas of choco. Maar met de juiste voorbereiding kan het ook anders!
 
Expert Nina Van Den Broecke geeft jou en je bengels een heleboel tips om een evenwichtige lunchbox samen te stellen. Eerst gaat Nina dieper in op het belang van gezonde voeding voor kinderen en legt ze uit wat er nu precies thuishoort in een gezonde brooddoos. Op het einde van de lezing ga je naar huis met handige tips om die oldschool brooddoos om te toveren tot een healthy lunchbox, boordevol gezonde alternatieven!  

 

Dankzij deze Tips & Talks dragen we samen stap voor stap zorg voor onze gezondheid. Klik hier voor nog meer duurzame initiatieven van Colruyt Group Academy.

 

 

Tina, expert

Nina Van Den Broecke geeft al meer dan 20 jaar les aan diëtisten in opleiding. Daarnaast geeft ze regelmatig lezingen en workshops over gezonde voeding. Voedingwetenschap vertalen naar praktisch voedingsadvies voor elke dag is haar passie. 

Meer info over Nina Van Den Broecke


Zijn Tips & Talks nieuw voor jou?
Lees er hier alles over en ontdek alle topics!


Hoe ziet een Tips & Talks eruit in coronatijden? Lees het hier.

Inschrijven? Kies hieronder je Academy

Georganiseerd door: