Digital Tips & Talks
€ 18

Start to veggie (digitaal)

- Makkelijk, van bij je thuis te volgen
- Stel zelf live al je vragen.
- 72u de tijd om sessie te herbekijken

Wil je de eerste stappen zetten om zonder vlees of vis te eten? Dan neemt arts en voedingscoach Lesley Van Hul je graag bij de hand. Zij zet je op weg naar een happy veggie lifestyle, vertrekkend van een aantal praktische, dagelijkse vragen:

  • Waar moet je op letten wanneer je kiest voor een vegetarisch eetpatroon?
  • Wat zijn goede alternatieven voor vlees en vis?
  • Wat zijn goede voedingscombinaties, die ervoor zorgen dat je alle nodige stoffen uit je voeding haalt?
  • Hoe stel je een evenwichtig, gevarieerd en lekker menu samen?

Na deze verhelderende sessie ga je thuis aan de slag met concrete en haalbare tips. Bovendien tover je tal van nieuwe gerechten op tafel die je hele gezin (vegetariër of niet) bekoren.

Duur: 1,5 uur.

Praktische info

  • Voor deze digital tips & talks hoef je geen software te downloaden. Een gewone computer of tablet (plus een vlotte internetverbinding) volstaat. Je volgt de uitleg van de coach live mee op je scherm. Via de chat kan je altijd een vraag stellen aan Lesley.
  • Inloggen is super eenvoudig. Een paar minuten voor de start, klik je gewoon op de link in de e-mail die je van ons hebt ontvangen. Hou voor alle zekerheid wel je reclame- en spamfolders van je mailbox in de gaten. Het kan zijn dat de mail daar tussen geraakt. 
  • De sessie wordt opgenomen en nadien krijg je van ons een mailtje met de link naar de opname. Zo heb je nog 72 uur de tijd om de sessie te herbekijken.

 

Lesley, expert

Lesley Van Hul is al haar hele leven gepassioneerd door lekker en gezond koken en eten. Een mooie uitdaging, want ze heeft zelf voedselallergiën om mee rekening te houden. Lesley is arts en voedingsdeskundige. Ze behaalde ook een diploma van chef-kok aan het PIVA Provinciaal Instituut in Antwerpen. Ze trakteert haar man, (plus)kinderen en vrienden regelmatig op heerlijke, gezellige en verrassend eenvoudige maaltijden.

> Meer info over Lesley Van Hul(link is external)


Nog een vraag? Lees eerst de Veelgestelde vragen

Inschrijven? Kies een sessie:

 

@Home
30 plaatsen beschikbaar

Georganiseerd door: