Workshop

Snijtechnieken op scherp

Julienne of brunoise snijden, fileren, hakken … Die snijtechnieken kom je weleens tegen in recepten. Maar hoe moet het precies? In deze workshop leer je de basics kennen. Je krijgt uitgebreid uitleg over de verschillende snijtechnieken en je oefent ze op groenten en fruit. We bekijken verschillende types messen: een schilmes, een koksmes, een trancheermes …
 
Het nodige materiaal is aanwezig, je hoeft niets mee te brengen.
Achteraf krijg je alle gesneden groentjes mee naar huis om een lekkere soep van te maken!
 
Type workshop: interactief. Geen maaltijd inbegrepen
Duur: 2u30

 

Deze workshop is bedoeld voor duo’s uit dezelfde bubbel.

  • Prijs per duo, je schrijft je partner en jezelf samen in met 1 ticket.
  • Per workshop kunnen er 4 duo's deelnemen.
  • Er kunnen dus nog 3 andere duo's aanwezig zijn tijdens je workshop. Dit zal op een veilige manier verlopen.
 
Wil je weten hoe je workshop praktisch zal verlopen in deze coronatijd? Lees het hier.
 

Kies hieronder je Academy (1 ticket = 2 personen)

Georganiseerd door: 

In samenwerking met: