Tips & Talks

Slimmer op (de) weg!

Druk bezig zijn? Van hot naar her lopen? Je kent het wel! En hoe verleidelijk en praktisch de auto dan wel niet is! Toch denk je ook bewust na over je mobiliteit. Misschien wil jij je verbruik optimaliseren en zijn ecodriving-tips welkom? Of spookt het door je hoofd om op CNG te gaan rijden? Wanneer kies je voor een andere optie dan de wagen? Waarom niet eens sporen en/of fietsen ?  Wie weet, zijn een elektrische step of flywheel iets voor jou?

Exact wat Maarten Van Houdenhove zich ook afvroeg. Als PR-manager bij DATS 24, gaat Maarten al jarenlang bewust om met groener rijden. Hij zag zijn gezin evolueren én z’n mobiliteit. In deze Tips & Talks deelt hij zijn inzichten. En hij geeft je tips om zelf thuis het verschil te maken.

Duur: 90 minuten.


Dankzij deze Tips & Talks dragen we samen stap voor stap zorg voor het milieu. Klik hier voor nog meer duurzame initiatieven van Colruyt Group Academy.

 

 

Maarten, expert

Dankzij z’n job als pers- en PR-verantwoordelijke bij DATS 24 ontmoet Maarten Van Houdenhove veel interessante mensen rond het thema mobiliteit. Ook privé speelt mobiliteit een belangrijke rol. Toen z’n schoonmoeder kangoeroegewijs inwoonde, was de mobiliteitsbehoefte van het gezin anders dan nu. Vandaag staat er bijvoorbeeld, voor zoontje Pepijn (11) al eens een judowedstrijd aan de andere kant van het land op het programma. In elke fase is het bewust zoeken naar de juiste mix tussen comfort, haalbaarheid,  kostprijs en impact op milieu en leefomgeving van verschillende manieren van verplaatsen. En zijn inzichten en ervaringen met die zoektocht deelt Maarten graag met jou.


Zijn Tips & Talks nieuw voor jou?
Lees er hier alles over en ontdek alle topics!


Hoe ziet een Tips & Talks eruit in coronatijden? Lees het hier.

Inschrijven? Kies hieronder je Academy

Let op: prijs per deelnemer, elke persoon die deelneemt moet zich inschrijven.