Workshop

Peulvruchten: onbekend is onbemind

Met al hun eiwitten zijn linzen, (kikker)erwten en bonen de ideale vleesvervangers. Ze zijn dus een must in de vegetarische keuken - de basis voor allerlei lekkers. Sommige soorten moet je eerst weken, maar je krijgt er wel iets lekkers voor in de plaats. Van kruidige borrelerwtjes en balletjes van soja, over een frisse salade van calypsobonen, tot een loempia en frambozenmousse met aquafaba als dessert: in deze workshop ontdek je de veelzijdigheid van peulvruchten!

Type workshop: actief koken. Vegetarische maaltijd inbegrepen.
Duur: 3 uur

Deze workshop is bedoeld voor duo’s uit dezelfde bubbel.

  • Prijs per duo, je schrijft je partner en jezelf samen in met 1 inschrijving.
  • Per workshop kunnen er 4 duo's deelnemen.
  • Er kunnen dus nog 3 andere duo's aanwezig zijn tijdens je workshop. Dit zal op een veilige manier verlopen.
 
Wil je weten hoe je workshop praktisch zal verlopen in deze coronatijd? 
Lees het hier.

Kies hieronder je Academy

Georganiseerd door: 

In samenwerking met: