Digital Tips & Talks
€ 18

Opruimen met kinderen doe je zo (digitaal)

- Makkelijk, van bij je thuis te volgen
- Stel zelf live al je vragen.
- 7 dagen de tijd om de sessie te herbekijken

Opruimen met de kinderen, het is niet altijd even simpel. Wil je iets weggooien, dan wordt het op magische wijze weer het favoriete speeltje van je kinderen. Of heb je het zelf moeilijk om een knuffel of speeltje weg te doen waaraan je veel herinneringen met de kids hebt? Herkenbaar? Zeker en vast voor opruim- en routinecoach Tina Favache én ze weet raad!

In deze Tips & Talks deelt Tina tips en advies om kinderspullen op te ruimen, alleen of met je kinderen

Duur: 90 minuten.

Praktische info

  • Voor deze digital tips & talks hoef je geen software te downloaden. Een gewone computer of tablet (plus een vlotte internetverbinding) volstaat. Je volgt de uitleg van de coach live mee op je scherm. Via de chat kan je altijd een vraag stellen aan Lesley.
  • Inloggen is super eenvoudig. Een paar minuten voor de start, klik je gewoon op de link in de e-mail die je van ons hebt ontvangen. Hou voor alle zekerheid wel je reclame- en spamfolders van je mailbox in de gaten. Het kan zijn dat de mail daar tussen geraakt. 
  • De sessie wordt opgenomen en nadien krijg je van ons een mailtje met de link naar de opname. Zo heb je nog 7 dagen de tijd om de sessie te herbekijken.

Tina, expert

Tina Favache begon in 2016 een carrière als opruimcoach en is intussen ook routinecoach én auteur van 2 boeken: ‘Mijn opruimboek’ en ‘Het opruimboek voor mijn gezin’. Daarin leert ze jou en je gezin (dus ook de kids!) samen orde te scheppen in huis en keuzes te maken. Sinds kort heeft Tina ook een online programma, waarin je kan leren je huishouden onder controle te krijgen aan de hand van makkelijke routines. Ze is mama van 2 zoontjes en heeft dus zelf ook de nodige praktijkervaring in opruimen met kinderen.
 

 

Nog een vraag? Lees eerst de Veelgestelde vragen

Inschrijven? Kies een sessie:

@Home

Georganiseerd door: