Nieuw

Ontwerp je eigen voedingsdriehoek: koolhydraten

Net zoals een auto rijdt op benzine, zijn koolhydraten de brandstof voor onze hersen- en spiercellen. En toch hebben ze niet altijd de beste reputatie. Hoe komt dat? En kan je ze soms beter weren uit je voeding? Tijdens deze lezing die gegeven wordt door een diëtist of voedingsconsulent, ontdek je wat koolhydraten precies zijn en leer je een onderscheid te maken tussen ‘goede en minder goede’ koolhydraten.

Na 90 minuten theorie kan je tijdens de kookdemonstratie kennismaken met en proeven van enkele volwaardige koolhydraatbronnen zoals tabouleh van speltcouscous, pasta van linzen met pesto, miso- soep met boekweitnoedels en granola van spelt- en havervlokken.

Type workshop: lezing en demo koken. Proeven inbegrepen.
 

Ontdek ook: 

Ontwerp je eigen voedingsdriehoek: eiwitten

Ontwerp je eigen voedingsdriehoek: vetten

Ontwerp je eigen voedingsdriehoek: vitamines
 

Georganiseerd door: