Tips & Talks

#mediaopvoeding

Kan jij je makkelijk inleven in de online wereld van je kids? Vraag je je af wat ze de hele tijd doen op hun smartphone, tablet, laptop of pc? Die TikTok, Twitch en Fortnite, wat is dat allemaal? En hoe veilig is hun digitale leefwereld? Kortom: wat moet jij weten als ouder om je kind goed te begeleiden bij zijn of haar eerste stappen online en hoe maak je afspraken?

In deze Tips & Talks kijkt Wouter ‘Digisaurus’ De Meester met een positieve én kritische blik naar de aantrekkingskracht van games, sociale netwerken, vloggers ... En hij geeft je tips hoe je jouw kinderen én jezelf 'mediawijzer' kan maken.

Duur: 90 minuten.
 

Wouter, expert

Wouter De Meester geeft onder de naam ‘Digisaurus’ lezingen over de digitale leefwereld van jongeren voor ouders, opvoeders en iedereen die met jongeren werkt. Hij gebruikt zijn 15 jaar ervaring rond jongeren, jeugdwerk en mediawijsheid én zijn persoonlijke ervaringen als digipapa van 2 kinderen om concrete inzichten en praktische tips te geven. In het dagelijkse leven is Wouter onderzoeker digi-info voor HOWEST.

> Meer info over Digisaurus


Zijn Tips & Talks nieuw voor jou?
Lees er hier alles over en ontdek alle topics!


Hoe ziet een Tips & Talks eruit in coronatijden? Lees het hier.

Inschrijven? Kies hieronder je Academy

Let op: prijs per deelnemer, elke persoon die deelneemt moet zich inschrijven.