Tips & Talks

Home organising: zen in de slaapkamer

In je slaapkamer breng je gemiddeld een derde van je leven door. Het is dus van belang dat die ruimte jouw veilige thuishaven is, waar je helemaal tot rust kan komen. Voel je toch dat er iets niet klopt? Slaap je niet goed? In deze Tips & Talks gaan we dieper in op het interieur van jouw heiligdom: de slaapkamer. Staat je bed goed gepositioneerd? Slingeren er niet te veel spullen rond die je stress bezorgen? Heb je het niet te warm of te koud? Feng shui-principes kunnen helpen om de harmonie en rust terug te vinden. Van het juiste hoeslaken op je bed leggen, tot het helemaal ontspullen en op orde houden van je dressing. Haal je innnerlijke Marie Kondo alvast naar boven!

Duur: 3 uur
 
Deze Tips & Talks wordt afwisselend gegeven door deze experts:
 

Riet, expert

Riet Van Rompaey is professional organizer, lifecoach en eeuwige positiva. In 2013 stapte ze resoluut uit het bedrijfsleven om Life Organizing Coach te worden. Sindsdien begeleidt ze (te) drukbezette vrouwen in hun zoektocht naar meer overzicht, structuur en tijd in hun leven. Tijdens haar sessies reikt ze werkende mama’s een persoonlijk plan-van-aanpak aan met werkbare (en vooral ook duurzame) oplossingen, systemen, routines én goede gewoontes.

Meer info over Riet Van Rompaey

 

Lise, expert

Ann Robert is verpleegkundige van opleiding, maar haar grote passie vond ze ergens anders: home organising. Haar missie? Haar ervaring en kennis delen met anderen en hen zo begeleiden naar een gestructureerd leven. Daarnaast geeft ze les aan leerlingen van de opleiding thuis- en bejaardenzorg/ kinderzorg. Als stagebegeleidster coacht ze hen in het werkveld zodat ze uitgroeien tot zorgzame, deskundige zorgkundigen

 

Lise, expert

Ine Tilkens is opruimcoach bij ‘Huisje opgeruimd’. Ze helpt anderen bij het vinden van rust, overzicht en evenwicht. Tijdens een rondleiding in je huis of papieren, reikt Ine je handige houvasts aan waarmee je zelf aan de slag kan. Zo helpt ze mama’s werken met to do’s, het opstellen van een planning en het inbedden van routines in de persoonlijke en/of werksfeer. Zo zeg jij voorgoed vaarwel aan die eeuwig uitpuilende kleerkast of raak je belangrijke documenten nooit meer kwijt.

Meer info over Ine Tilkens


Zijn Tips & Talks nieuw voor jou?
Lees er hier alles over en ontdek alle topics!


Hoe ziet een Tips & Talks eruit in coronatijden? Lees het hier.

Inschrijven? Kies hieronder je Academy

Let op: prijs per deelnemer, elke persoon die deelneemt moet zich inschrijven.