Nieuw

Home organising: zen in de slaapkamer

In je slaapkamer breng je, alleen of met twee, een derde van je leven door. Je hebt vast en zeker je best gedaan om er een gezellige ruimte van te maken om lekker te slapen. En toch voel je dat er iets niet klopt. Je slaapt niet goed: hoe komt dat? In deze vervolgcursus ‘home organising’ zoomen we dieper in op de inrichting en invulling van jouw heiligdom ‘de slaapkamer’. Zijn de kleuren niet te druk? Staat je bed goed gepositioneerd? Heb je het niet te warm of te koud? Slingeren er niet te veel spullen rond die je stress bezorgen? Ben je goed gewapend tegen allergieën? Feng shui-principes kunnen helpen om de harmonie en rust terug te vinden. En we verklappen je nog veel meer opruimtips van Klaas Vaak: van het juiste hoeslaken op je bed leggen, tot het helemaal ontspullen en op orde houden van je dressing.
 
Voor deze workshop raden we aan om eerst de introductiecursus ‘Home organising: rust in je huis en in je hoofd’ te volgen. Zo ben je al een beetje vertrouwd met de basisprincipes.
 
Na je slaapkamer ook je keuken onder handen nemen? Volg onze workshop ‘Home organising: een georganiseerde keuken’. Of kreeg je een baby en ga je straks weer aan het werk? Dan is de workshop ‘Eerste hulp voor spitsuur-ouders’ misschien iets voor jou!
  
Type workshop: interactieve lezing. Duur: 3 uur

Kies hieronder je Academy

Georganiseerd door: