Tips & Talks

Home organising: rust in je huis en in je hoofd

Je huis af en toe eens grondig opruimen? Het zorgt niet alleen voor een ontspannende woon- en werkomgeving, maar het geeft je ook meer innerlijke rust. Toch kan het gebeuren dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Herkenbaar? Onze experts én getrainde opruimgoeroe’s leren je in 10 stappen jouw huis te reorganiseren en vooral hoe je dat ook zo houdt zonder in je oude gewoontes te vervallen. Komaf maken met rommel, dat doe je niet alleen. Maar als jij alvast het goede voorbeeld geeft, garanderen we je dat het aanstekelijk werkt. Zo krijg je na verloop van tijd zeker ook je partner en/of kinderen mee op het rechte pad!

Duur: 3 uur.
 

Deze Tips & Talks wordt afwisselend gegeven door deze experts:
 

Riet, expert

Riet Van Rompaey is professional organizer, lifecoach en eeuwige positiva. In 2013 stapte ze resoluut uit het bedrijfsleven om Life Organizing Coach te worden. Sindsdien begeleidt ze (te) drukbezette vrouwen in hun zoektocht naar meer overzicht, structuur en tijd in hun leven. Tijdens haar sessies reikt ze werkende mama’s een persoonlijk plan-van-aanpak aan met werkbare (en vooral ook duurzame) oplossingen, systemen, routines én goede gewoontes.

Meer info over Riet Van Rompaey

 

Lise, expert

Ann Robert is verpleegkundige van opleiding, maar haar grote passie vond ze ergens anders: home organising. Haar missie? Haar ervaring en kennis delen met anderen en hen zo begeleiden naar een gestructureerd leven. Daarnaast geeft ze les aan leerlingen van de opleiding thuis- en bejaardenzorg/ kinderzorg. Als stagebegeleidster coacht ze hen in het werkveld zodat ze uitgroeien tot zorgzame, deskundige zorgkundigen

 

Lise, expert

Ine Tilkens is opruimcoach bij ‘Huisje opgeruimd’. Ze helpt anderen bij het vinden van rust, overzicht en evenwicht. Tijdens een rondleiding in je huis of papieren, reikt Ine je handige houvasts aan waarmee je zelf aan de slag kan. Zo helpt ze mama’s werken met to do’s, het opstellen van een planning en het inbedden van routines in de persoonlijke en/of werksfeer. Zo zeg jij voorgoed vaarwel aan die eeuwig uitpuilende kleerkast of raak je belangrijke documenten nooit meer kwijt.

Meer info over Ine Tilkens


Zijn Tips & Talks nieuw voor jou?
Lees er hier alles over en ontdek alle topics!


Hoe ziet een Tips & Talks eruit in coronatijden? Lees het hier.

Inschrijven? Kies hieronder je Academy

Let op: prijs per deelnemer, elke persoon die deelneemt moet zich inschrijven.

 

In samenwerking met: