Nieuw

Home organising: een georganiseerde keuken

Jouw keuken, jouw hotspot! En lekker koken doe je het liefst in een opgeruimde omgeving, waar je alles bij de hand hebt en niets je in de weg staat. In deze vervolgcursus ‘home organising’ zoomen we dieper in op alle geheimen van een georganiseerde keuken. Staan alle spullen op een logische plaats? Heb je al dat gerei wel nodig? Kunnen de kinderen overal aan zodat ze een handje kunnen helpen? Liggen gevaarlijke keukenhulpjes dan weer buiten handbereik? Ook schoonmaken, afval sorteren, maaltijdplanning en beheer van de voorraadkast komen aan bod. Want zeg nu zelf: niets zo frustrerend als laat thuiskomen en (nog) niet te weten wat je gaat eten. Of dolenthousiast aan een recept beginnen en plots beseffen dat je de helft van de ingrediënten niet in huis hebt …
 
Voor deze workshop raden we aan om eerst de introductiecursus ‘Home organising: rust in je huis en in je hoofd’ te volgen. Zo ben je al een beetje vertrouwd met de basisprincipes.
 
Na je keuken ook je slaapkamer onder handen nemen? Volg onze workshop ‘Home organising: zen in de slaapkamer’. Of kreeg je een baby en ga je straks weer aan het werk? Dan is de workshop ‘Eerste hulp voor spitsuur-ouders’ misschien iets voor jou!
  
Type workshop: interactieve lezing. Duur: 3 uur
 

Georganiseerd door: