Tips & Talks

Home organising: een georganiseerde keuken

Een georganiseerde keuken is niet alleen fijn om in te koken, ze oogt ook stijlvol én brengt rust in je huis en hoofd. In deze Tips&Talks zoomen we dieper in op alle geheimen van een georganiseerde keuken. Staan alle spullen op een logische plaats? Heb je bepaalde instrumenten wel nodig? Kunnen de kinderen overal aan zodat ze een handje kunnen helpen? Liggen gevaarlijke keukenhulpjes dan weer buiten handbereik? Ook schoonmaken, afval sorteren, maaltijdplanning en beheer van de voorraadkast komen aan bod!

Duur: 3 uur.

Deze Tips & Talks wordt afwisselend gegeven door deze experts:
 

Riet, expert

Riet Van Rompaey is professional organizer, lifecoach en eeuwige positiva. In 2013 stapte ze resoluut uit het bedrijfsleven om Life Organizing Coach te worden. Sindsdien begeleidt ze (te) drukbezette vrouwen in hun zoektocht naar meer overzicht, structuur en tijd in hun leven. Tijdens haar sessies reikt ze werkende mama’s een persoonlijk plan-van-aanpak aan met werkbare (en vooral ook duurzame) oplossingen, systemen, routines én goede gewoontes.

Meer info over Riet Van Rompaey

 

Lise, expert

Ann Robert is verpleegkundige van opleiding, maar haar grote passie vond ze ergens anders: home organising. Haar missie? Haar ervaring en kennis delen met anderen en hen zo begeleiden naar een gestructureerd leven. Daarnaast geeft ze les aan leerlingen van de opleiding thuis- en bejaardenzorg/ kinderzorg. Als stagebegeleidster coacht ze hen in het werkveld zodat ze uitgroeien tot zorgzame, deskundige zorgkundigen

 

Lise, expert

Ine Tilkens is opruimcoach bij ‘Huisje opgeruimd’. Ze helpt anderen bij het vinden van rust, overzicht en evenwicht. Tijdens een rondleiding in je huis of papieren, reikt Ine je handige houvasts aan waarmee je zelf aan de slag kan. Zo helpt ze mama’s werken met to do’s, het opstellen van een planning en het inbedden van routines in de persoonlijke en/of werksfeer. Zo zeg jij voorgoed vaarwel aan die eeuwig uitpuilende kleerkast of raak je belangrijke documenten nooit meer kwijt.

Meer info over Ine Tilkens


Zijn Tips & Talks nieuw voor jou?
Lees er hier alles over en ontdek alle topics!


Hoe ziet een Tips & Talks eruit in coronatijden? Lees het hier.

Inschrijven? Kies hieronder je Academy

Let op: prijs per deelnemer, elke persoon die deelneemt moet zich inschrijven.