Nieuw
€ 35

Grillen op z’n Japans

Teppanyaki klinkt bekend. En heb je ook al gehoord van robatayaki? Dat is gezellig barbecueën op z’n Japans. Op een grill boven houtskool worden vlees, vis, groenten en gevogelte gebakken. Typisch daarbij zijn ingrediënten op spiesjes en lekkere marinades met soya, saké en sesamsmaken. In deze workshop maken we onder andere hét robatagerecht bij uitstek: yakitori (gemarineerde kipspiesjes) en we leren hoe we de vijf Japanse smaaksensaties: zoet, zuur, bitter, zout en umami, evenwichtig kunnen combineren op de barbecue.
 
Ook zin om andere aspecten van het barbecueën te ontdekken? Dan zijn onze workshops ‘BBQ voor meat lovers’, ‘Whisky’s in en bij de BBQ’, ‘Vegetarisch barbecueën’ of ‘Vlees, vis én veggie op de BBQ’ misschien iets voor jou! Voor de basistechnieken en een kennismaking met de verschillende soorten toestellen moet je dan weer bij ‘De perfecte barbecue’ zijn.
 
Type workshop: actief koken. Maaltijd inbegrepen
 

Georganiseerd door: 

In samenwerking met: