Tips & Talks

Geef kleur aan je humeur!

Jazeker, positief denken kan je leren! En hoe je die roze bril wat vaker opzet, kom je te weten in deze Tips & Talks. Tegenslagen, slecht weer, onzekerheid … Het zijn allemaal factoren die je gemoed negatief kunnen beïnvloeden. Op zo’n momenten of in zo’n periodes is het des te belangrijker om ook positief te denken. Maar hoe dan? Onze experts leggen eerst uit waarom het zo moeilijk is om een negatieve spiraal te doorbreken. Nadien krijg je concrete technieken en tips om je gedachten positief te maken en om rust te vinden in stressmomenten. 

Duur: 90 minuten.
 

Kenny, expert

Kenny Vandennoortgaete geeft deze Tips & Talks in onze Academies in Melle en Kortrijk. Na 5 jaar als medewerkerscoach in een privébedrijf, besloot Kenny zijn skills uit te breiden en breder te delen met mensen. Hij werd fulltime trainer en selfcoach bij Prana Mental Excellence. Hij behandelt thema’s als stressmanagement en omgaan met perfectionisme, verandering en weerstand. Een uitdaging die hij heel graag aangaat, is het doorbreken van typische gedachtepatronen en een vast perspectief.

 


Patrick, expert

Patrik Onsea geeft deze Tips & Talks in onze Academy in Hasselt. Hij is 12 jaar trainer en coach bij Prana Mental Excellence. Hij vergelijkt zichzelf met een ‘koorddanstrainer’, omdat hij mensen, teams en bedrijven graag helpt om de juiste balans te vinden tussen spanning en ontspanning. Zijn specialiteiten zijn persoonlijke effectiviteit (selfcoaching, stress management, work-life balance …), teambuilding en communicatie (vergadertechnieken, professioneel presenteren, assertiviteit, conflict management …).


Zijn Tips & Talks nieuw voor jou?
Lees er hier alles over en ontdek alle topics!


Hoe ziet een Tips & Talks eruit in coronatijden? Lees het hier.

Inschrijven? Kies hieronder je Academy

Let op: prijs per deelnemer, elke persoon die deelneemt moet zich inschrijven.