EHBO voor baby’s en kinderen

Als jonge ouder of grootouder ken je het wel. Het is stil in huis en dan weet je dat er iets mis is. En jawel, na de stilte komen de traantjes. Je kleintje is gevallen, ergens afgedonderd of tegenaan gelopen. Vaak valt het pijntje te verhelpen met een pleister en een zoentje, maar wat als je kindje zich ernstiger bezeerd heeft?

In deze lezing legt een expert van het Rode Kruis je de voornaamste EHBO-technieken uit en je krijgt tips & tricks om ze thuis beheerst toe te passen. Je leert om bij ongevallen het hoofd koel te houden en snel te beslissen: kan je je kindje zelf helpen of moet je toch professionele hulp inroepen? 

Na onze sessie heb je genoeg theoretische kennis vergaard om zelfverzekerder te reageren in noodsituaties. Je weet wat je moet doen, en ook wat je moet laten. Tijdens deze workshop leren we geen reanimatietechnieken. Ben je net hierin geïnteresseerd, schrijf je dan in voor onze workshop ‘Reanimeren van baby’s en kinderen’.

 
Type workshop: Lezing.
Duur: 3 uur.

Na de workshop krijg je een exemplaar van het handboek 'Een kusje op de wonde? Eerste hulp bij baby's en kinderen' van Het Rode Kruis mee naar huis (inbegrepen in de prijs).

Kies hieronder je Academy

 

Georganiseerd door: 

In samenwerking met: