Nieuw

Eerste hulp voor spitsuur-ouders

Een kindje krijgen is heel bijzonder en zet niet alleen je leven, maar ook je huis overhoop. Zit je al met de handen in het haar hoe je dat allemaal zal bolwerken als je binnenkort weer aan het werk gaat? Hoe zet je jouw baby af zonder schuldgevoel? Wat met de ochtend- en avondspits thuis? Hoe overleef je de eerste dagen op het werk? Hoe bouw je nog quality time in? En tijd voor jezelf? Relax! In deze workshop doe je inspiratie en inzichten op en krijg je heel wat concrete ‘survival tips’ om de overgang van je oude naar je nieuwe leven met ‘schwung’ te overleven. En je leert natuurlijk ook hoe je jouw goede gewoontes kan volhouden. Makkelijker gezegd dan gedaan, denk je? Je zal zien! Na een paar weken of maanden zijn ‘happy you’ en ‘happy baby’ helemaal gewoon aan de nieuwe routine en valt alles weer in de plooi!
 
Wil je eerst meer algemeen kennismaken met de basisprincipes van ‘Home organising’? Volg dan onze introductiecursus ‘Home organising: rust in je huis en in je hoofd’.
 
Of ben je al vertrouwd met de basisprincipes en wil je dieper inzoomen op bepaalde hotspots in je huis? Dan zijn onze workshops ‘Home organising: een georganiseerde keuken’ of ‘Home organising: zen in de slaapkamer’ misschien iets voor jou!
 
Type workshop: interactieve lezing
Duur: 2 uur

Kies hieronder je Academy

Georganiseerd door: 

In samenwerking met: