


Workshop
Easy veggie
Zweer je bij Donderdag Veggiedag, ben je een vegetariër in de dop of wil je gewoon ook lekker kunnen koken voor vrienden of familie die vegetarisch eten? Dan geeft deze workshop met groenten in de hoofdrol je snelle en makkelijke inspiratie!
Vergeet een bord met aardappelen, groenten en een vleesvervanger. Wat wij klaarmaken zijn volwaardige en evenwichtige alledaagse gerechten zonder vlees, vis of kip. We toveren drie bekende klassiekers om tot chili sin carne, vol-au-veggie en stoofgroenten met bruin bier. Achteraf zet je net zo ‘easy’ veggie op tafel, als een vertrouwde spaghetti bolognaise.
In deze workshop koken we niet veganistisch. Melk, kaas en eieren kunnen dus wel aan bod komen.
Type workshop: Actief koken. Maaltijd inbegrepen.
Duur: 3 uur
Duur: 3 uur
Deze workshop is bedoeld voor duo’s uit dezelfde bubbel.
|
Wil je weten hoe je workshop praktisch zal verlopen in deze coronatijd?
Lees het hier.
Lees het hier.
Kies hieronder je Academy