Tips & Talks

Doorgrond het slaapritme van je kleintje

Waarom huilt je baby ’s nachts? Wat gebeurt er tijdens de slaap van je baby, peuter of kleuter? Het lijken soms heuse raadsels en misschien weet je niet goed hoe je moet omgaan met het slaapritme van je kleintje … Babyslaapcoach Lise Dullaerts werpt een licht op de feiten en leert je een aantal houvasten aan.

Je ontdekt waarom slaap belangrijk is voor je kind en hoe je hem of haar kan helpen om goed te slapen. Van voeding en verzorging tot de inrichting van de kinderkamer, Lise heeft heel wat inzichten en praktische tips klaarstaan om jou en je kleintje op weg te zetten naar dromenland! Daarnaast krijg je ook een korte ‘taalcursus’ in kindergehuil, zodat je beter kan interpreteren wat je kind wil communiceren. Zo heb je na deze sessie een nieuwe kijk – en vernieuwde moed – om aan de slaap van je kind te werken.

Duur: 90 minuten.
 

Lise, expert

Lise Dullaerts is vroedkundige met een passie die ver buiten de muren van het ziekenhuis reikt. Ze verdiepte zich 6 jaar lang in het slaapritme van jonge kinderen, geïnspireerd door de vele vragen van kersverse ouders. Ze deed ook onderzoek naar het huilgedrag van kinderen en de manieren waarop je kan communiceren met baby’s, peuters en kleuters. En zo was ‘De babyslaapcoach’ geboren. Sindsdien ontwikkelde ze als slaapcoach ook ‘The Sleep Code’®. Daarin leert ze ouders hoe ze op een goede manier de veiligheidsgevoelens van hun kind kunnen versterken, zodat de baby voorbereid is en weet hoe hij in slaap moet vallen wanneer hij, op basis van zijn ontwikkeling, hiervoor klaar is.

 


Zijn Tips & Talks nieuw voor jou?
Lees er hier alles over en ontdek alle topics!

Hoe ziet een Tips & Talks eruit in coronatijden? Lees het hier.

Je kan deze Tips & Talks ook digitaal meevolgen! Ontdek er hier alles over.


Inschrijven? Kies hieronder je Academy

Let op: prijs per deelnemer, elke persoon die deelneemt moet zich inschrijven.

 

Georganiseerd door: