Digital Cooking
€ 20

De Portugese keuken (digitaal)

- Makkelijk van thuis uit, stap per stap
- Een gezellig moment met je partner
- Mogelijkheid om live vragen te stellen

- Mogelijkheid om gedurende 1 week te herbekijken
- Verrassende recepten


De Portugese keuken is zo eerlijk en eenvoudig als ze rijk is aan geschiedenis. Log in en maak een culinaire reis van Noord- naar Zuid-Portugal, van Lissabon naar de koloniën en terug. Leer een heerlijk menu bereiden, samen met een ervaren chef die alles stap voor stap uitlegt. Na een typisch aperitief, maak je açorda de bacalhau (kabeljauw in bouillon met koriander) en frango na brasa com piripiri (pikante kip met tomatensalade). Daarna smul je alles gezellig op met je partner, familie of vrienden. Bom apetite!

Type workshop: actief koken / digitaal

Duur: ongeveer 1,5 uur

 

 

 

Praktische info

  • Voor deze workshop werken we met Zoom. Een gewone computer of tablet (plus een vlotte internetverbinding) volstaat. Via de chat of door jezelf te unmuten kan je extra vragen stellen aan de chef. En je kiest er zelf voor of je je camera aanzet of niet. 
  • We werken met originele recepten die toch eenvoudig te bereiden zijn. 
  • Je bent zeker niet verplicht om alleen te koken. Een souschef om te helpen met de afwas of om je groenten te snijden kan altijd van pas komen :)
  • 1 week voor de workshop ontvang je via e-mail een lijst van de ingrediënten en het keukenmateriaal, zodat je alles kan klaarleggen. Alle ingrediënten zijn makkelijk te vinden en je hebt alleen eenvoudig keukenmateriaal nodig. 
  • Hou voor alle zekerheid wel je reclame- en spamfolders van je mailbox in de gaten. Het kan zijn dat de mail daar tussen geraakt. 
  • 24 uur voor de workshop ontvang je de Zoom-link om in te loggen, plus de Portugese recepten.

 

Nog een vraag? Lees eerst de Veelgestelde vragen.

Inschrijven? Kies een sessie:

 

@Home

Georganiseerd door: