Workshop

De Libanese keuken

De Libanese keuken verovert stilaan alle harten (en borden) met een menukaart die je doet watertanden. De klassiekers ken je misschien al, zoals griesmeeltaart of maghmour. In deze workshop bereiden we samen nog veel meer verrassende Libanese vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Je maakt sfeeha (lamspasteitjes), fatteh met kikkererwten en de niet te missen Libanese variant van balletjes in tomatensaus. Een ware traktatie voor je smaakpapillen!
 
Type workshop: actief koken
Duur: 3 uur
 

Deze workshop is bestemd voor een groep van 8 personen uit dezelfde bubbel. 

  • Prijs per groep, je doet 1 inschrijving voor de hele groep.
  • Wens je met minder personen naar de workshop te komen? Dat kan, maar hou er rekening mee dat je sowieso de prijs voor 8 personen betaalt.
  • Er sluiten geen andere personen aan tijdens je workshop, enkel jouw bubbel en de lesgever zijn aanwezig.
 
Wil je weten hoe je workshop praktisch zal verlopen in deze coronatijd? Lees het hier.
 

Kies hieronder je Academy

Georganiseerd door: 

In samenwerking met: