Workshop

De Indische keuken

In India zijn er net zo veel culinaire gewoontes als er talen, religies en bevolkingsgroepen zijn. Rode draad is wel het overvloedige gebruik van lekkere kruiden en specerijen, zoals kurkuma, gember en komijn. In deze workshop leren we verschillende kruidenmengelingen kennen. We gaan voor vlees, vis en veggie en maken natuurlijk ook een heerlijke chicken Tikka Masala.
 
Type workshop: actief koken
Duur: 3 uur

Al een voorsmaakje van deze workshop:

 

Deze workshop is bestemd voor een groep van 8 personen uit dezelfde bubbel. 

  • Prijs per groep, je doet 1 inschrijving voor de hele groep.
  • Wens je met minder personen naar de workshop te komen? Dat kan, maar hou er rekening mee dat je sowieso de prijs voor 8 personen betaalt.
  • Er sluiten geen andere personen aan tijdens je workshop, enkel jouw bubbel en de lesgever zijn aanwezig.
 
Wil je weten hoe je workshop praktisch zal verlopen in deze coronatijd? Lees het hier.
 
Kies hieronder je Academy

Georganiseerd door: 

In samenwerking met: